supraveghere-alarmare-580x370

Cui nu ii este teama ca va fi pradat de hoti? Daca nu vrei sa treci prin acest eveniment nefericit, e timpul sa iti dotezi locuinta cu sisteme de alarma si supraveghere video, pe care suntem bucurosi sa le montam.

De cele mai multe ori, persoanele aleg sa isi monteze astfel de sisteme de securitate abia dupa ce au fost calcati de hoti. Numarul solicitarilor pentru montajul alarmelor si a sistemelor de supraveghere video, oferite de 07handyman, au crescut simtitor in ultimul an.

Specialistii nostri, electricieni si instalatori autorizati ANRE sunt gata sa iti vina in ajutor cu mai multe servicii de montaj, reparatii si schimbare consumabile ale acestor sisteme de securitate.

Indiferent ca optezi pentru montajul alarmei sau a camerelor de supraveghere video in locuinta, la birou, in magazin sau in curte, poti conta pe ajutorul specialistilor 07Handyman.

 

Montaj alarme antiefractie si de incendiu

Specialistii 07Handyman pot monta, configura si repara, la cerere, orice tip de sisteme de alarma antiefractie de detectie incendiu, atat pentru persoane fizice, cat si pentru cele juridice.

Contacteaza-ne si vom intocmi o fisa tehnica, insotita de un deviz de lucrari, in care iti prezentam, pe larg, toate activitatile necesare instalarii acestor sisteme. Suntem specializati in montajul oricaror modele de alarme, fie ele de interior sau de exterior, pentru care oferim garantie.

Alegand un specialist din echipa noastra, se va reduce la minimum costul, atat al materialelor, cat si al timpului care trebuie alocat.

 

Instalare camere de supraveghere video

Serviciul de montaj camere supraveghere este foarte solicitat deoarece in ultimul deceniu cererea de sisteme de supraveghere a crescut vertiginos datorita nevoii de securitate a persoanelor fizice si juridice.

07Handyman ofera servicii profesionale de montaj camere de supraveghere video atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, conform prevederilor legale.

 

Instalare camere supraveghere de interior

Camerele de supraveghere interior sunt folosite pentru monitorizarea spatiilor inchise, sunt dotate cu infrarosu pentru vedere nocturna, pot fi controlate cu ajutorul internetului. Se folosesc in special pentru monitorizarea incaperilor in care lucreaza angajatii, birouri, sali de sedinte sau locuinte personale. Montajul camerelor de supraveghere interior necesita rabdare si pricepere deoarece ele trebuiesc montate fara a deteriora finisajele existente.

 

Instalare camere video de exterior

Camerele de supraveghere exterior sunt folosite pentru supravegherea spatiilor exterioare, a curtilor, parcarilor, a halelor de productie sau a anumitor obiective, fiind dotate cu protectie pentru ceata, ploaie, ninsoare si lovituri, infrarosu, lentila varifocala si parasolar.

Contacteaza-ne acum pentru oferta personalizata!