De ce sa alegi servicii de montaj aragaz de la 07handyman?

Posted by on Oct 11, 2017 in Lucrari frecvente | No Comments
De ce sa alegi servicii de montaj aragaz de la 07handyman?

Daca vrei sa iti schimbi aragazul cu unul nou, oricand poti conta pe serviciile noastre de instalare electrocasnice. Cu o echipa profesionala, ca cea de la 07Handyman, montajul aragazului va fi rapid, in deplina siguranta si la costuri minime.

Contacteaza-ne acum, iar un electrician sau instalator ANRE va veni la tine acasa pentru a rezolva rapid problema.

Conform legislatiei actuale, doar instalatorii autorizati ANRE au dreptul de a interveni asupra instalatiei de gaze naturale si electricitate, utilizand doar materiale de cea mai buna calitate si oferind garantia lucrarii.

Pentru a evita surprizele neplacute, scaparile de gaze si alte probleme, te indemnam sa chemi specialistul 07Handyman in montajul aragazului, care va intocmi un deviz de lucrari, va aplica sigiliu pe instalatie, va intocmi factura fiscala si iti va acorda garantie.

Cum se monteaza un aragaz?

Tinand seama de indicatiile producatorului si normativul de gaze, instalatorul ANRE al 07Handyman il va racorda utilizand un racord flexibil, din inox, doi robineti de gaz, iar in cazul modelelor cu senzori de detectie flacara, se va monta si un regulator. Acesta are ca scop reglarea presiunii gazului, pentru ca acesta sa functioneze in limita maxima admisa – 20mbari.

De ce sa apelezi la un specialist in montajul aragazului?

  • pentru functionarea in parametri a acestuia
  • reducerea consumului de gaze naturale
  • prelungirea duratei de utilizare a aragazului
  • evitarea scurgerilor de gaze
  • siguranta in folosirea masinii de gatit