Montaj boiler electric realizat de specialisti ANRE

Posted by on Sep 14, 2017 in Lucrari frecvente | No Comments
Montaj boiler electric realizat de specialisti ANRE

Daca preferi un boiler electric pentru furnizarea apei calde, care sa functioneze in parametri normali, alege un specialist ANRE. Acesta este cel mai in masura sa proiecteze si sa monteze un boiler electric in conditii de siguranta si sa iti ofere manopera de calitate, la cel mai bun pret.

07Handyman ofera servicii profesionale de proiectare si montaj boiler electric, rapide si de inalta calitate, astfel incat sa nu ai surprize neplacute. Cu o experienta de peste 10 ani pe piata, am devenit o companie solicitata adesea pentru realizarea diferitelor instalatii electrice, termice si sanitare.

Instalarea unui boiler electric este un proces complex, ce necesita materiale de calitate, instrumente speciale si mana de lucru specializata.

Oferim urmatoare servicii de montaj boiler electric:

  • pozitionare boiler pe perete/pardoseala in functie de solicitarea beneficiarului si in concordata cu recomandarile de montaj ale producatorului;
  • racordare boiler la alimentarea cu apa rece – intrare apa rece;
  • racordare boiler la distributia existenta pentru apa calda – iesire apa calda;
  • efectuarea legaturii electrice; in echipament este inclus cablul de alimentare 3×1,5 – 1 metru + steker cu impamantare. Nu se fac legaturi in tablouri electrice sau doze.