Montaj calorifere – Instalatii Termice

Posted by on Feb 21, 2017 in Lucrari frecvente | No Comments

Vrei sa fie cat mai cald la tine in casa si eventual sa consumi cat mai putin?

Chiar daca ai sau nu propria centrala termica, foarte importante sunt caloriferele. Si nu trebuie sa fie neaparat cele mai mari sau lungi calorifere pentru a avea un confort bun in apartament sau in locuinta ta.

Este important ca acestea sa functioneze corect si sa fie bine dimensionate.Daca ai deja calorifere instalate, dar parca nu au un randament foarte bun, este timpul sa fie verificate de cineva de specialitate. Asa ca, suna la noi!

Locatarii unui imobil se confrunta deseori cu un disconfort termic nu datorita lipsei agentului termic, ci diverselor probleme de instalare, de exemplu datorita pozitionarii incorecte a caloriferului, care este pus pe peretele gresit sau la o distanta gresita de perete. In unele cazuri problema este dimensionarea incorecta a instalatiei si o distanta nepotrivita intre conductele de tur si retur. Alteori caloriferul nu este compatibil cu centrala termica folosita. Aceste detalii care aparent sunt minore inseamna in realitate cateva grade in minus in timpul iernii si cativa zeci de lei in plus pe factura de caldura in fiecare luna. Sau si mai rau, pe chitanta de la farmacie. Daca te confrunti cu aceeasi problema sau vrei sa o eviti, apeleaza la un mester specializat.