07Handyman, specialistul de nadejde in montaj instalatii baie

Posted by on Aug 4, 2017 in Lucrari frecvente | No Comments

De cate ori nu ai cautat printre cunoscuti un specialist in montaj instalatii baie care sa lucreze profesionist si sa nu te coste o avere? Stim ca ti-ai intrebat toti cunoscutii daca stiu vreunul, dar fara succes. Nu mai cauta pentru ca 07Handyman iti ofera cei mai buni instalatori in montaj instalatii baie, care iti vor rezolva rapid problema, cu profesionalist si seriozitate.

Aici vei intalni o larga tipologie de specialisti in montaj instalatii baie, potriviti pentru proiectul tau. Suntem o echipa profesionista si oferim doar servicii de cea mai inalta calitate, astfel incat sa fii multumit de rezultatul final.

 

Montaj cabina dus

Stim ca esti in cautarea unui specialist care sa iti rezolve rapid problema. Stai fara grija pentru ca, de fiecare data, 07Handyman a fost un ajutor de nadejde pentru oricine a avut nevoie de noi.

Daca manualul cu instructiuni reprezinta o enigma, atunci ai nevoie de ajutorul nostru. Specialistul 07Handyman va monta rapid cabina de dus, asigurandu-se de etanseitatea lucrarii si functionarea acesteia in parametri normali. Acesta va incepe prin masurarea spatiului necesar pentru montajul cabinei de dus si asamblarea acestia in conformitate cu instructiunile prezentate de producator. In plus, se va asigura ca scurgerea este montata corect, astfel incat sa fie evitate orice neplaceri legate de evacuarea apei. Dupa montaj, va aplica un strat de silicon pe marginea cabinei de dus, asigurandu-se de etanseitatea lucrarii. In cele din urma, iti va oferi un deviz cu activitatea intreprinsa si factura pentru serviciile prestate.

 

Montaj cada de baie sau cada de dus

Acelasi specialist se descurca de minune in montaj cada de baie sau cada de dus. In functie de sistemul de sustinere (pe picioare, pe podea sau pe propriul sistem de sustinere), specialistul nostru stie cum sa duca la bun sfarsit activitatea.

Daca nu vrei inundatii in baie, apeleaza la un specialist 07Handyman! Acesta te va scuti de reparatii costisitoare (atat in baia ta, cat si printre vecini) si iti ofera garantie pentru manopera.

 

Montaj vas WC

Lasa deoparte filmuletele de pe Youtube si apeleaza la un specialist in montaj vas WC! 07Handyman are specialisti in orice tipuri de instalatii sanitare, care vor raspunde prompt solicitarilor tale.

De la montarea bazinului de WC, la fixarea si racordarea cotului la teava de scurgere etc., in mai putin de 1 ora specialistul nostru va face toate aceste actiuni. Daca ti se par activitati prea complicate, specialistul in montaj vas WC al 07Handyman te va ajuta cu promptitudine sa duci la bun sfarsit toate aceste operatiuni.

Sa nu uitam de garnituri, piulite, saibe care, daca nu sunt montate corect, risti sa ai o inundatie de toata frumusetea. Punem pariu ca nu vrei asta asa ca, mai bine, suna la 07Handyman si ne vom ocupa noi.

 

Montaj chiuveta

S-a spart chiuveta si trebuie sa o schimbi? Nicio problema pentru ca un specialist 07Handyman este mereu aici sa te ajute! Tot ce trebuie sa faci este sa achizitionezi modelul dorit de chiuveta sau lavoar si sa lasi totul in seama noastra.

Nu irosi timp pretios citind instructiunile sau vizionand filmulete pe Youtube pentru ca, de cele mai multe ori, acestea nu contin toate informatiile de care ai nevoie. Si, sa nu uitam deranjul! Iar aici putem sa punem pariu ca sotia ta nu va fi prea incantata sa curete dupa tine. Scapa de toate aceste griji rapid, confortabil si la pret accesibil, sunand la 07Handyman pentru un specialist in montaj chiuveta.

 

Inlocuire sifon pardoseala

Ce te faci cand vecinul de la etajul inferior suna la usa si iti spune ca l-ai inundat? Evident, cauti un specialist pentru inlocuire sifon pardoseala! Si de aceasta data 07Handyman iti ofera o mana de ajutor nesperata care sa limiteze pagubele.

Rapid, simplu si comod, specialistii nostri in inlocuire sifon pardoseala si instalatii sanitare vor rezolva orice tip de problema. Pentru ca nu stii cauzele inundatiei, mai bine solicita ajutorul unui specialist. Asa vei rezolva rapid problema si limita pagubele. Oricand, un specialist al 07Handyman te poate ajuta. Trebuie doar sa ne contactezi, iar noi vom interveni rapid.