Montajul si reparatia instalatiilor termice

Posted by on Aug 4, 2017 in Lucrari frecvente | No Comments

Personalul calificat al 07Handyman poate executa rapid si profesional orice tip de lucrari si reparatii instalatii termice, la pret accesibil. Asiguram garantie de 24 de luni la manopera, factura pentru serviciile prestate si deviz de lucrari.

 

Montaj instalatii termice

Pentru 07Handyman fiecare client este unic si are nevoie de servicii personalizate. Astfel, ne adaptam la orice solicitari si satisfacem nevoile la cel mai inalt nivel de profesionalism si promptitudine.

Cele mai folosite materiale pentru realizarea de instalatii termice sunt cele PPR, cupru, PEX sau otel (pentru instalatii cu ventiloconvectoare), iar pretul manoperei va fi stabilit la fata locului.

Iata etapele necesare pentru montajul unei instalatii termice:

 1. Stabilirea puterii centralei termice instalate
 2. Stabilirea tipului de combustibil/sursei de energie pentru centrale termice : gaze naturale, GPL, combustibil lichid, combustibil solid, curent electric.
 3. Realizarea instalatiei de alimentare cu energie pentru centralele termice pe gaz sau alimentate electric. Instalatiile se executa de firme autorizate ANRE sau ISCIR, conform legii.
 4. Alegerea solutiei cu privire la instalatii de incalzire: conventionala (radiatoare), incalzire in pardoseala, etc.
 5. Alegerea modalitatii de preparare a apei calde menajere : instant, cu acumulare (boiler).
 6. Se alege centrala termica in conformitate cu optiunile exprimate anterior.
 7. Alegerea tipului de materiale folosite: cupru, PPR, PEX etc.
 8. Alegerea tipului de radiatoare si dimensionarea acestora, in cazul in care s-a optat pentru un sistem de incalzire conventional: radiatoare din otel sau din aluminiu.
 9. Alegerea firmei prestatoare in vederea realizarii instalatiei termice. In cazul in care a fost aleasa o centrala termica pe gaz, agentul economic trebuie sa fie firma autorizata ISCIR pentru montaj.
 10. Intocmirea devizului de materiale si manopera pentru instalatii.
 11. Se achizitioneaza centrala termica, materialele si radiatoarele.
 12. Realizare sistem de incalzire (instalare centrala termica) cu societatea specializata in executie instalatii de incalzire.
 13. Efectuarea receptiei instalatiei – proba la rece.
 14. Pentru centralele termice pe gaze este necesara receptia consumatorului cu un reprezentant al societatii de distributie gaze si cu o firma de instalatii autorizata ANRE.
 15. Efectuarea punerii in functiune (proba la cald), autorizarea functionarii si acordarea garantiei de catre un agent economic autorizat ISCIR si agreat de catre firma producatoare/distribuitoare in vederea asigurarii garantiei si intretinerii centralei.

 

Reparatii instalatii termice

Cauti un instalator profesionist in Bucuresti? Suna la 07Handyman iar noi iti vom trimite unul! Suntem o echipa specializata in diferite activitati si reparatii instalatii termice, la pret foarte accesibil.

Apeleaza la echipa noastra de instalatori autorizati ANRE pentru:

 • Investigarea amanuntita si constatarea defectiunilor aparute
 • Inlocuirea componentelor defecte ale centralei termice
 • Asigurarea pieselor noi de schimb daca cele originale prezinta defecte
 • Testarea aparatului – punerea acestuia in functiune.