Cauti servicii de montaj si reparatii sonerii? Apeleaza la 07handyman!

Posted by on Sep 4, 2017 in Lucrari frecvente | No Comments
Cauti servicii de montaj si reparatii sonerii? Apeleaza la 07handyman!

De cate ori nu ti s-a intamplat ca prietenii sau rudele sa bata la usa si nu ai auzit? Ca cei apropiati sa strige la poarta si sa trebuiasca sa te sune pentru a le deschide? Daca ai luat decizia de a cumpara o sonerie, felicitari, acum sigur cauti persoane specializate pentru montaj.

 

Pasi pentru montajul unei sonerii

Ca de fiecare data, specialistii 07handyman sunt alaturi de tine. Fie ca esti in cautarea unor servicii de montaj sau reparatii sonerii, pe site-ul nostru vei gasi un electrician gata sa intervina cu promptitudine.

Indiferent de tipul soneriei achizitionate (electromecanica, electronica, fara fir), noi suntem cei mai in masura sa te ajutam.

Soneria se instaleaza pe perete, de la care se porneste cu un cablu cu doua fire la butonul de sonerie de afara de langa usa.
1. Cu o surubelnita in cruce, desfaceti surubul existent sub capacul soneriei
2. Separati capacul frontal al soneriei de capacul spate, prin tregere. Aplicati capacul spate al soneriei pe perete, in asa fel incat firele din perete de la interupatorul de sonerie sa fie in dreptul gaurilor pt cablu. Marcati cele 3 gauri de instalare cu un pix.
3. Indepartati capacul spate de pe perete. Acolo unde ati facut cele trei semne, gauriti cu un burghiu de 6 mm si montati diblurile din setul de instalare(le bateti cu ciocanul pana ce intra la nivelul peretelui)
4. Aplicati capacul spate in asa fel incat cele trei gauri de prindere din perete sa se potriveasca cu cele din capac, trageti firele din perete printr-una din gaurile de cablu. Cu ajutorul celor trei holz-suruburi, strangeti capacul spate al soneriei pe locul fixat din perete. Aveti grija ca locul de montaj sa fie plan altfel atunci cand strangeti suruburile nu veti mai putea monta capacul frontal!

 

Reparatii sonerii

Din cauza expunerii constante la trafic, componentele si cablurile soneriei se pot slabi, iar butoanele nu vor mai functiona corect. Uneori, circuitele soneriei nu mai functioneaza si din cauza expunerii la conditiile din mediul inconjurator, terminalele se pot coroda.

Daca nu stii cum sa repari o sonerie stricata, specialistul 07handyman este gata sa te ajute. Contacteaza-ne pentru mai multe informatii.